Over ons
Dadas zeevisgroothandel is een kwaliteits visgroothandel. Het bedrijf is opgericht door de familie Alan. Een familie die al tientallen jaren in de vis zit. Traditie en vakmanschap van vader op zoon. Door de jaren heen is er een groot netwerk opgebouwd van gespecialiseerde visbedrijven die ons van de beste kwaliteit vis voorzien. Deze intensieve samenwerking binnen dit unieke netwerk is voor ons de enige garantie voor continuiteit. Dadas zeevisgroothandel heeft met veel inzet door de jaren heen een stormachtige ontwikkeling meegemaakt. De snelle groei van het bedrijf heeft te maken met de strenge eisen die het bedrijf zichzelf stelt. Daarom is Dadas zeevisgroothandel in korte tijd één van de beste leveranciers geworden van verse vis en visproducten van hoogwaardige kwaliteit.

Met de in gebruikname van een geheel nieuw verwerkings-, verpakkings- en opslagcomplex, stelt Dadas zeevisgroothandel de kwaliteitsnormen nog eens een stap hoger. Dadas zeevisgroothandel werkt volgens het door de Nederlandse overheid (RVV) goedgekeurde HACCP-kwaliteitsysteem en houdt zich aan de strenge normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Hierdoor heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een kwaliteitsgroothandel en dit garandeert groeimogelijkheden voor de toekomst.


Visie
De zee geeft ons vis en het bestaan van Dadas zeevisgroothandel is hier rechtstreeks aan gelieerd. We weten inmiddels maar al te goed dat de visvoorraden niet onuitputtelijk zijn. Dadas zeevisgroothandel deelt de visie dat een integer beleid noodzakelijk is, wil er in de toekomst voldoende vis overblijven voor de wereldwijde visindustrie. Het streven van Dadas zeevisgroothandel is de wijze waarop bedrijfsactiviteiten het milieu raken voortdurend te verbeteren om een duurzaam werkende onderneming te zijn.

Duurzaam beleid met oog voor de natuur is alleen geloofwaardig wanneer ook in de relaties binnen het bedrijf en die met de klant hoge gedragsnormen worden nagestreefd. Klantvriendelijkheid, eerlijkheid en wederzijds respect zijn belangrijke waarden binnen Dadas zeevisgroothandel bedrijfsbeleid en binnen het streven naar verantwoord en onderscheidend ondernemen.